A főzős nyerte el a tetszésemet. A másik túl ragacsos maradt.
A receptet és a videót itt találjátok: http://www.nlcafe.hu/eletmod/cikk/okoanyu-gyurma-hazilag/
Kell hozzá:
1 bögre liszt
1/3 bögre só
1 bögre víz
1 ek olaj
1 tk citromsav
ételszínezék vagy italpor
Készítettem egy pár dobozzal :).
Így nézett ki főzés közben, amikor már kezd "odaégni", na akkor pont jó a gyurma. Igaz kicsit súrolni kell a lábost utána.
Kell hozzá:
1 bögre liszt
1/3 bögre só
1 bögre víz
1 ek olaj
1 tk citromsav
ételszínezék vagy italpor
Készítettem egy pár dobozzal :).
Így nézett ki főzés közben, amikor már kezd "odaégni", na akkor pont jó a gyurma. Igaz kicsit súrolni kell a lábost utána.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése